17 oktober - 11 november 2018

Warmond - Vanaf woensdag 17 oktober tot en met zondag 11 november exposeren Joris Huyser en Berna Verheijden in Het Oude Raadhuis van Warmond. De opening van hun tentoonstelling is op zondag 21 oktober om 15.00 uur. De galerie is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15 tot 17 uur, op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 13 tot 17 uur.


Joris Huyser zwerft met zijn camera al sinds begin jaren negentig door grote steden. De foto-expositie "De Verrassende Staten" toont twee kanten van de verenigde staten en verbeeldt het contrast tussen de krioelende levendigheid in de steden en de stilte verlatenheid van het nationale parken. Het contrast tussen stad en nationaal park kan bijna niet groter zijn, maar het komt uiteindelijk te samen in de symbiose van lijnen, schaduwen en contrasten die in elke foto schuilgaat. Tevens toont hij landschapsfoto's die hij recentelijk heeft genomen voor het Natuureducatiecentrum Warmond


Berna Verheijden woont en werkt in Sassenheim, zij behaalde zij haar diploma van de opleiding “Kreatieve Handvaardigheid” te Amsterdam in 1995 . Zij vindt het fijn om met verschillende technieken en materialen haar eigen beelden te creëren en exposeert nu met architectonische objecten gemaakt in verschillende steensoorten. Zij haalt inspiratie uit gewone dagelijkse beelden die zij tegen komt.

Deze expositie maakt deel uit van de KUNSTWEEK Warmond