25 april - 27 mei 2018

Warmond - Vanaf woensdag 25 april tot en met zondag 27 mei exposeren Pauline Hoeboer en Pim Velthuizen in Het Oude Raadhuis van Warmond. De opening van hun tentoonstelling is op zondag 29 april om 15.00 uur. De galerie is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15 tot 17 uur, op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 13 tot 17 uur.


Pauline Hoeboer uit den Haag (1969) exposeert met keramiek. Zij is opgeleid aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Academie voor Beeldende Vorming. Geïnspireerd door “oude gebruiksvoorwerpen” en de containervorm draait zij onderdelen op de draaischijf die ze vervormt en samenvoegt tot beelden en objecten die tussen gebruiksgoed en beeld inzitten. In haar werk blijft de plastische klei waaruit het gevormd nog steeds goed zichtbaar. Behalve het vrije werk , penningen, gebruiksgoed en beeldend werk, werkt Pauline ook in opdracht én geeft zij cursussen in haar eigen atelier "Hoeboer Keramiek".

Haar website: www.paulinehoeboer.nl

Pim Velthuizen uit den haag exposeert met epoxyhars-objecten en gegolfde schilderijen. Hij laat zich inspireren door Oosterse mystiek. De daarin verwoorde ideeën over de grenzeloosheid van het universum, dat is vervuld van leven en bewustzijn, vertaalt hij naar kunstwerken die bestaan uit meerdere lagen. Zijn epoxyhars-objecten laat hij ontstaan door in een mal diverse lagen epoxyhars te gieten en in en op elke laag verschillende materialen aan te brengen. Zo bouwt hij een driedimensionaal object op, dat hij ziet als een hapje uit een oneindig groot geheel.

Zijn website: www.pimvelthuizen.com