10 januari - 11 februari 2018

Warmond - Vanaf woensdag 10 januari tot en met zondag 11 februari exposeren cursisten van de Volksuniversiteit Teylingen  en Bea van Laatum in Het Oude Raadhuis van Warmond. De opening van hun tentoonstelling is op zondag 14 januari om 15.00 uur. De galerie is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15 tot 17 uur, op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 13 tot 17 uur.

De Galerie "Het Oude Raadhuis van Warmond" opent het jaar 2018 met een speciale expositie, die in het teken staat van amateurkunst in de Gemeente Teylingen.

Cursisten van de Volksuniversiteit Teylingen, Sassenheim en Voorhout, en de beeldhouwgroepen van Bea van Laatum uit Warmond hebben hun werk kunnen aanmelden voor deze expositie. Uit de aanmeldingen heeft de beoordelingscommissie een keuze gemaakt. De werken omvatten een breed scala aan disciplines: Schilderijen (olie en acryl), keramiek, aardewerk, beeldhouwwerken, gemengde technieken, papier maché, brons, leporello's, lino- en houtsnedes.


Er worden werken getoond van Anika de Ridder, Anja Ruikes-Alkemade, Ben Pleij, Berna Verheijden, Bernardien de Vries, Dirtha Tichler, Henriette Luttge, Hiske Tan, Jan Pleij, Jan Wensveen, Jetty Ouwendijk, Kees Zandvliet, Marjolijn van der Weijden, Rita van Diemen en Willy Veenman