14 juni - 16 juli

Warmond - Vanaf woensdag 14 juni t/m zondag 16 juli exposeren Gisella Klein en Bert Verboon in Het Oude Raadhuis van Warmond. De opening van hun tentoonstelling is op zondag 18 juni om 16.00 uur. De galerie is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 15 tot 17 uur, op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 13 tot 17 uur.

Gisella Klein exposeert met foto’s. Zij onderzoekt structuren, de samenhang van patronen waaruit de vertrouwde wereld om ons heen bestaat en die je niet meer ziet omdat ze voorspelbaar zijn. Door de werkelijkheid te ontregelen worden ze zichtbaar: wat stilstaat beweegt,wat je ziet is herkenbaar en tegelijk anders. Haar website: www.gisellaklein.nl

Bert Verboon exposeert met beelden. Hij is vanaf 2001 intensief gaan beeldhouwen en nadat hij in 2012 stopte met zijn werk als docent Onderzoeken en Ontwerpen is hij er vrijwel fulltime mee bezig. Zijn beelden maakt hij uit verschillende steensoorten en combineert deze regelmatig met RVS ook maakt hij beelden met uitsluitend RVS. Zijn onderwerpen bevatten bijna altijd een mix van abstractie en realisme.
Zijn website: www.bertverboon.nl