2018 De Salon

In de aanloop naar de feestdagen biedt een groot aantal kunstenaars een feestelijke diversiteit aan kunst tegen bescheiden prijzen.
Betaalbare kunstwerken, originele cadeaus en bijzondere sieraden om Sinterklaas of de Kerstman te helpen of om zelf van te genieten.
Alles wat contant betaald wordt, wordt feestelijk verpakt en mag direct meegenomen worden.
De werken zijn een feest voor het oog, er is keuze te over en voor elk wat wils!

De galerie is gevuld met sieraden van bekende ontwerpers als Greetje Sieders, Rosita van Wingerden, Ine van der Sluis en Ellen van Toor, keramische boekjes en doosjes van Hiske Tan, keramische insectenhuisjes van Bastiaan Meijer, schilderijen van Hella van Ockenburg en Barthel Brussee, glazen objecten van Hans Gusseklo, lino’s en houtsnedes van Annika de Ridder, poppen van Frida Badoux, stenen beelden van Berna Verheijden, geboetseerde dieren van Leen Marbus, tassen van Sasha Wendt en objecten van vilt en zijde van Mirjam Elsas.

De feestelijke opening wordt op zondag 18 november om 16.00 uur gedaan door Ard van der Steur. Men kan bovendien, met een drankje in de hand, met de aanwezige kunstenaars een gesprek aanknopen over hun werk. Omdat er veel mensen worden verwacht, is het aan te raden ook gebruik te maken van de bezichtigingsdagen vóór de opening - vanaf 14 november.